Dressed for success... in de juiste kleuren en de juiste stijl!

Of u nu man of vrouw bent, als zelfstandig ondernemer of als werkgever weet u als geen ander hoe belangrijk het is om een goede (eerste) indruk te maken op een nieuwe klant of opdrachtgever, een groep gasten, bezoekers of op uw publiek van die dag. En ook hoe belangrijk het is dat uw uiterlijk een goed beeld geeft van uw bedrijf en van wat u doet.

 

Natuurlijk is de inhoud van uw dienstverlening uiteindelijk doorslaggevend voor uw succes. Maar steeds weer blijkt uit onderzoeken dat ons uiterlijk een grote rol speelt in hoe we overkomen op anderen en in hoe succesvol we zijn. Om succes te hebben, om de gestelde zakelijke doelen te halen en om te slagen als ondernemer is het dus heel belangrijk om een goede indruk te maken, om representatief te zijn. Hiervoor is een gecombineerd kleur-, stijl- en imagoadvies heel geschikt.

Een kleur-, stijl- en imagoadvies bij Carmen Christi – Creative Coaching helpt u om er (nog) beter en representatiever uit te zien – en dus om nog succesvoller te zijn in dat wat u doet. En daar is uiteindelijk heel weinig voor nodig, want met de juiste kleuren en de juiste stijl ziet iedereen er goed uit en heeft u het imago dat bij u en uw onderneming past!

 

Zowel het kleuradvies als het stijladvies doen wij volgens de methode van ImageProof. Deze methode is uniek en houdt rekening met alle aspecten die meespelen bij het bepalen van het juiste kleurtype en de juiste stijl. We zoeken naar harmonie, waardoor de aandacht in de eerste plaats uitgaat naar u en niet zozeer naar de kleding die u draagt. Met als gevolg dat alle aandacht gaat naar wat u te bieden heeft als ondernemer.

 

Omdat iedere onderneming een eigen identiteit heeft en een unieke aanpak vereist, kunt u via onderstaande knop een offerte aanvragen die aansluit bij uw specifieke vragen op het gebied van kleur, stijl en imago.