Dressed for success... in de juiste kleuren en de juiste stijl!

Natuurlijk is de inhoud van wat je doet of de boodschap die je uitdraagt uiteindelijk doorslaggevend voor je succes. Tegelijkertijd is uit onderzoeken gebleken dat ons uiterlijk een grote rol speelt in hoe we overkomen op anderen  - en dus in hoe succesvol we zijn in wat we doen. Om succes te hebben en om te slagen als ondernemer of in je werk is het belangrijk om een goede indruk te maken, om representatief te zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat de indruk die je maakt past bij jou en bij waar jij voor staat? Hoe leg je als ondernemer de basis voor de huisstijl die bij jou past? Hiervoor is een ImageProof Imagoadvies heel geschikt.

 

Een imagoadvies bij ImageProof begint met een inventarisatie van het hier en nu. Hierbij bespreken we o.a. de manier waarop je je op dit moment presenteert en nemen we de vragen door die je bij je aanvraag hebt gesteld. Dit wordt gevolgd door een uitgebreid kleur- en stijladvies, zodat duidelijk wordt met welke kleuren en met welke stijl jij het beste uit de verf komt. We zoeken naar harmonie, waardoor de aandacht in de eerste plaats uitgaat naar jou, naar wat jij doet en/of de boodschap die jij uitdraagt.

 

Uiteindelijk komen we uit bij het imago dat past bij wie jij bent en bij wat jij uit wilt stralen. En ben je ondernemer? Dan kun je met deze inzichten ook een gedegen, persoonlijke basis leggen voor de huisstijl van je onderneming.

Hier vind je meer informatie over de inhoud van een kleuradvies en een stijladvies. Tijdens het imagoadvies wordt dit toegespitst op jouw zakelijke uitstraling en komt - indien gewenst - ook je huisstijl aan bod. Omdat iedere onderneming een eigen identiteit heeft en een unieke aanpak vereist, kun je via onderstaande knop een offerte aanvragen die aansluit bij jouw specifieke vragen op het gebied van kleur, stijl en imago.