Tarieven

Leuk dat je zo geïnteresseerd bent dat je op deze pagina van mijn website bent beland!

De tarieven die hieronder genoemd staan, zijn standaardtarieven. Ze zijn voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief btw. In het geval van bijvoorbeeld een training voor professionals, een opfrisworkshop of een vrijgezellenfeest zijn er ook andere mogelijkheden. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

 

Kleuradvies (inclusief kleurenboekje en syllabus kleur)

1 persoon € 245,--

2 personen € 195,-- p.p.

3 personen € 175,-- p.p.

Een kleuradvies duurt 2,5 uur. Bij drie personen kan dit uitlopen tot 3 uur.

 

Stijladvies (inclusief uitgebreid stijlhandboek)

Na het kleuradvies weet je welk kleurtype je bent. Je kleurtype zegt ook iets over de stijl die het beste bij je past. Daarom kan een stijladvies in principe alleen geboekt worden als je al een kleuradvies hebt gehad.

1 persoon € 245,--

2 personen € 195,-- p.p.

3 personen € 175,-- p.p. (zonder handboek)

Een stijladvies duurt 2,5 uur. Bij drie personen kan dit uitlopen tot 3 uur en heeft het stijladvies de vorm van een workshop.

 

Kleur en Stijl Compact (kleuradvies en stijlworkshop)

1 persoon € 395,--

2 personen € 325,-- p.p.

Kleur en Stijl Compact omvat een kleuradvies en een stijlworkshop en duurt 4 uur. De prijzen zijn inclusief kleurenboekje en notitieboekje voor het maken van notities tijdens de stijlworkshop.

 

Kleur en Stijl Compleet (kleur- en stijladvies op één dag)

1 persoon € 475,--

2 personen € 375,-- p.p.

Kleur en Stijl Compleet omvat een kleuradvies en een compleet stijladvies en duurt in totaal 5 uur (met tussendoor een pauze). De prijzen zijn inclusief kleurenboekje en uitgebreid stijlhandboek. Naderhand krijg je persoonlijke stijltips toegestuurd die je in je kleurenboekje kunt doen zodat je alles op een overzichtelijke manier bij elkaar in één boekje hebt.


Soms hoor ik van klanten dat mensen in hun omgeving een beetje schrikken van de prijs van een kleur- en/of stijladvies. Tegelijkertijd blijken klanten na een advies heel blij te zijn dat ze geboekt hebben, zeker als ze kijken naar de tijd die er aan hen besteed wordt, wat ze er op dat moment voor krijgen en wat ze in de toekomst aan het advies zullen hebben.

Als de kosten de enige reden zijn waarom je aarzelt om te boeken, denk dan eens aan het effect van dit advies op de lange termijn. Ik weet natuurlijk niet hoe het er in jouw kledingkast uitziet, maar ik weet zelf nog heel goed dat ik heel veel kleding in de kast had hangen die ik eigenlijk (vrijwel) nooit droeg. Nadat ik het ImageProof kleur- en stijladvies had gekregen, begreep ik waarom dit zo was. Ik kon hierdoor na het advies veel gerichter kleding kopen en op den duur paste alles bij elkaar. Ik kon allerlei combinaties maken en uiteindelijk was ik dus een stuk goedkoper uit. Dus… kijk eens naar de outfits die op dit moment in de kast blijven hangen – grote kans dat dit komt omdat ze niet de juiste kleur en/of stijl hebben. Als je die na het advies niet meer koopt, dan heb je de prijs er al snel uit.

En zoals je ziet, kun je, als je die mogelijkheid hebt, ook met z’n tweeën of drieën komen. De kosten per persoon zijn dan lager. En het kan meer voordelen hebben om met meerderen te komen. Soms zie je bij de ander eerder dat iets wel of niet goed staat, dan bij jezelf. En je kunt elkaar naderhand stimuleren in het vinden van kleding die jullie het beste naar voren laat komen. Nog afgezien van het feit dat het natuurlijk heel gezellig is om zoiets samen te doen!


Voor meer informatie over een kleuradvies, klik hier.

Voor meer informatie over een stijladvies, klik hier.