Stijladvies

Het stijladvies: op zoek naar jouw unieke, persoonlijke stijl waarin jij je prettig voelt en tot je recht komt. Een leuke ervaring waar je de rest van je leven plezier van zult hebben!

Voor jezelf…

 • Je kiest bewust en weloverwogen uit de mode wat je leuk vindt en wat je bij jezelf vindt passen, zowel zakelijk als privé: Is het kledingstuk het geld waard, hoe vaak zul je het dragen, waarmee is het te combineren? Desondanks draag je sommige – of misschien wel veel – kledingstukken uiteindelijk vrijwel nooit. Je vraagt je af waardoor dat komt.
 • Tegenwoordig zijn er op het gebied van mode geen dramatische trends meer. De huidige modestijlen zijn eenvoudig en bijna alles kan. Toch hangen de (internet)winkels soms vol met kleuren en stijlen die je eigenlijk niet mooi vindt staan bij jezelf. Wat doe je dan? Volg je de mode, of vertrouw je op je eigen gevoel? Je wilt graag weten of er een manier is om hierin meer houvast te hebben, zodat je weet wat jou goed staat en waarin jij tot je recht komt.
 • Je winkelt veel via internet en je bent het zat om steeds weer kleding retour te moeten sturen omdat dat pak of die jurk zo leuk stond bij degene die het aan had op de foto, maar bij jou het tegenovergestelde effect heeft. Je wilt graag weten wat voor jou werkt en wat niet.
 • Je wilt gewoon iets leuks doen, alleen of met anderen. Iets waar je niet alleen op het moment zelf, maar ook later nog plezier van hebt.

… of voor een ander.

 • Je bent voor je medewerkers op zoek naar een leuke, zinvolle, op maat gemaakte teambuildingsbijeenkomst. Een positieve ervaring die ook op de lange duur effect kan hebben voor het bedrijf zelf.
 • Je bent op zoek naar een leuk, origineel cadeau of relatiegeschenk.

 

Het stijladvies is een waardevolle aanvulling op het kleuradvies.

Het kleur- en stijladvies van ImageProof lopen naadloos in elkaar over. Met het juiste kleurenboekje op zak kom je al een heel eind. Want je kleurtype zegt ook al iets over de stijl die bij je past. Maar het stijladvies maakt het plaatje pas echt compleet. Hierdoor kun je in elke situatie goed voor de dag komen en de juiste indruk maken, zowel zakelijk als privé.

Bij het stijladvies gaan we uit van jouw lichaamsbouw en van wat daarbij het beste past. Details maken daarbij het verschil. Het gaat bijvoorbeeld om de precieze breedte van de schouder, de coupe, de structuur van de stof en de manier waarop de stof valt. Deze factoren bepalen het verschil tussen een jurk die een daverend succes is en één die een volkomen miskoop is. In combinatie met je kleurtype kom je dan uit op jouw unieke, persoonlijke stijl, die onafhankelijk is van welke mode dan ook.


Na een ImageProof stijladvies:

 • weet je precies welke modellen en welke accessoires wel goed staan en welke niet - en waarom;
 • weet je hoe je je zogenaamde sterke punten kunt accentueren en je minder sterke punten kunt camoufleren;
 • heb je geen miskopen meer;
 • heb je een overzichtelijke garderobe met kleding en accessoires die altijd bij elkaar passen;
 • heb je de mogelijkheid om op een meer duurzame manier om te gaan met kleding en accessoires: met minder kleding meer combineren;
 • heb je ontdekt hoeveel invloed je lichaamsbouw heeft op allerlei aspecten van je leven – en kun je daar vervolgens op allerlei terreinen je voordeel mee doen!

 

Als eventueel vervolg op het stijladvies kun je kiezen voor:

 • een garderobecheck, indien gewenst eens in de zoveel jaar herhaald;
 • advies bij aankoop van nieuwe kleding, zowel online als persoonlijk (samen shoppen);
 • een opfrisbijeenkomst (één op één of met meerdere klanten).

Interesse? Neem contact met me op voor een vrijblijvende prijsopgave op maat.


Het stijladvies duurt een dagdeel en wordt gegeven in een mooie ruimte in het centrum van Rotterdam. Maar het advies kan ook op locatie gegeven worden, dus bij jou aan huis of op een andere, nader te bespreken plaats.

 

Het omvat de volgende elementen:

 • Een presentatie waarin we op een andere manier naar stijl en naar lichaamsbouw leren kijken.
 • Een persoonlijk stijladvies waarbij we o.a. kledingstukken bespreken die jij hebt uitgezocht. Dit kunnen toppers en floppers zijn. Kledingstukken waarvan je je afvraagt of ze goed zijn of juist niet, die in de kast blijven hangen of juist niet. Gaandeweg ontdekken we wat bij jou past en geef ik tips en advies.
 • Een stijlhandboek met alle tips die voor jou persoonlijk gelden en waarin je alles nog eens rustig na kunt lezen.
 • Insteekkaarten met de belangrijkste tips die voor jou persoonlijk gelden. Deze kaarten kun je in je kleurenboekje doen, zodat je alles in één handig mapje bij de hand hebt.

 

De stijl die bij jou past, heeft jou als uitgangspunt. Het ImageProof stijladvies gaat daarom niet in de eerste plaats over stijlvormen en modetrends, hoewel die ook aan bod komen. Maar het doel is om de stijl te vinden waarin jij jezelf herkent en die jou tot je recht laat komen. De werkmap die je na het stijladvies krijgt, bevat veel tips en voorbeelden die je kunt gebruiken bij je toekomstige aankopen. Er staan niet alleen tips in voor kleding, maar ook voor accessoires en dergelijke. Je zult hierdoor een goed onderbouwde keuze kunnen maken uit het aanbod dat in de winkels en op internet te krijgen is. Miskopen zullen dus tot het verleden gaan behoren. Dit geldt nog meer als je voor het stijladvies ook het ImageProof kleuradvies hebt gehad. Juist de combinatie van het kleur- en stijladvies zorgt ervoor dat je precies weet welke modellen je goed staan èn welke stoffen je het beste kunt dragen: stevig of soepel, helder of gemêleerd, effen of met een motiefje, etc….

 

En er blijkt nog veel meer te ontdekken! Zonder al teveel van te voren te verklappen... Een stijladvies omvat uiteindelijk veel meer dan een advies voor kleding alleen, het kan ook op andere terreinen heel goed van pas komen!


Om een stijladvies te boeken, klik hier.