Reacties van klanten

De reacties die onder dit reactieformulier staan, zijn geplaatst na 1 januari 2023. Als je eerdere reacties wilt lezen, kun je klikken op het logo van Custorate.


Reactie plaatsen

Reacties

Julia
3 maanden geleden

Dit (kleur en stijl)advies is zeker een aanrader! Vorige maand heb ik kleur- en stijladvies mogen krijgen van Corien. Ze nam echt de tijd voor me, wist al mijn vragen te beantwoorden en had zelfs de sessie wat aangepast qua tijd waardoor ik enorm geholpen was. Achteraf kreeg ik een kleurenboekje mee en een paar dagen later lag er een hele map op de deurmat. Hierdoor kon ik alles nog een keer op mijn gemakje doorbladeren. Kortom, ik heb een gezellige en leerzame ochtend gehad, die goed op mij was afgestemd!

Marie
4 maanden geleden

Ik ben nu twee keer bij het kleuradvies geweest, één keer voor mezelf en één keer voor mijn vriend. Corien neemt echt uitgebreid de tijd om je alles uit te leggen, ook als je het zelf nog niet ziet. Het kleuradvies helpt je echt om je kledingkast eens goed op te ruimen en geeft veel zelfvertrouwen om er elke dag weer leuk uit te zien. Super bedankt!

Geert Wognum
4 maanden geleden

Ik heb het kleur en stijladvies genomen. Corien is bij mij thuis gekomen. Het was een erg prettige ervaring. Vooral om het thuis te doen vond ik fijn. Ik kreeg een goede instructie vooraf en we hebben gezorgd dat alles goed klaarstond. Het was aan de ene kant pijnlijk om te zien hoeveel kleding ik had die toch niet echt goed paste qua model of kleur. Toch was het ook veelal een bevestiging van zaken die ik onbewust wel voelde. Ik heb zoveel goede tips gekregen. Erna heb ik direct wat broeken geverfd en truien laten innemen. Daardoor zeker weer wat nieuwe favoriete kledingstukken erbij. Ik ga nu met meer zelfvertrouwen de deur uit dat wat ik draag goed zit en goed staat. Het zal nog een tijd duren voordat ik mijn garderobe weer heb aangevuld. Maar het advies geeft mij veel zelfvertrouwen bij het maken van keuzes in de winkel en het verdient zich daardoor makkelijk terug, het was echt een kado voor mijzelf en zo voelt het nog steeds.

Tina
4 maanden geleden

Jaren geleden volgde ik een kleuradvies bij ImageProof. Toen al nam ik me voor dit ook een keer met mijn 3 dochters te doen. Dat is er nu eindelijk van gekomen en zelfs mijn schoonzoon ging mee voor een advies. De 4 vrouwen zijn allemaal een ander seizoen, dus we hebben veel kleding kunnen uitwisselen. We gaan onze garderobe geleidelijk aanpassen met ieder zijn/haar eigen kleurboekje in de hand.
Corien is heel empathisch en geeft ieder persoonlijk aandacht. Echt een leerzame en gezellige middag!

Annemarie
een jaar geleden

Het is alweer ruim 12 jaar geleden dat ik op een carrièrebeurs een workshop van Ada en Johan volgde. Ik vond het geweldig dat je met een paar eenvoudige aanpassingen een hele andere uitstraling kreeg. Toen kwam ik er niet aan toe om een kleur- en stijladvies te boeken maar nu wel.
Ik heb een ontzettend leuke en leerzame dag gehad bij Corien! Dit was echt een cadeautje voor mezelf! Corien neemt alle tijd voor je en kijkt goed welke kleuren bij je passen. Het gaat een stuk dieper dan alleen een bepaald kleurtype. Ik weet nu ook welke patronen bij mij passen. Dankzij het gedegen advies van Corien weet ik nu ook veel beter wat bij mijn lichaamstype past. Corien luistert goed naar je en stelt goede vragen. Door haar kennis en kunde kon ze goed inspelen op mijn persoonlijke smaak en dat matchen met het kleur- en stijladvies waardoor het goed toepasbaar is in de praktijk. Ik kan nu in één oogopslag zien wat mij het beste staat. Dit maakt het (online) winkelen een stuk makkelijker. Voorheen voelde ik me wel eens een beetje overdonderd door alle keuze. Vooral omdat ik het gevoel had dat alles wat ik zag het nét niet was (en dat klopte 🙂).
Ik ben nog volop bezig om het advies toe te passen en mijn kledingkast rustig aan uit te mesten. Dankzij het handige boekje met mijn kleuren en het stijladvies erin, is winkelen weer leuk geworden! Ik weet dat als ik nu iets koop dat het echt bij mij past waardoor ik er stralend uit zie!
Dit is een aanrader voor iedereen die zijn/haar persoonlijkheid wil laten matchen met de eigen kledingstijl!

Maaike
een jaar geleden

Het advies van Corien was eigenlijk precies wat ik niet wilde horen...maar nadat ik dat heb omarmd ben ik er superblij mee. Mijn kledingkast is langzaam aan het veranderen en ik heb in ieder geval al heel veel dingen weg kunnen doen, waarvan ik nooit snapte waarom ik ze toch niet zo vaak droeg. En door ze bij de kleuren uit mijn boekje te houden, geeft dat zoveel meer rust en een makkelijkere keuze om dingen weg te geven aan anderen die er wel blij van worden. En daarnaast kan je ook in een winkel/online veel makkelijker keuzes maken in wat je wel kan aanschaffen. En hoe leuk om te merken, dat wanneer ik iets aantrek wat echt bij me past, mijn omgeving daar ook positief op reageert.

Naast dat het mij heeft geholpen, was het ook een gezellige middag met mijn schoonmoeder en heb je achteraf ook nog iemand om mee te sparren.
En zo raad ik Corien zeker aan!!

Franziska
een jaar geleden

Ik wilde al langer een kleuradvies doen en kwam via via bij Corien terecht. Wat mij direct aansprak, was dat er ook de mogelijkheid was om een kleur- en stijladvies te combineren, wat ik gedaan heb. Corien is een heel warme en lieve persoon, die je met veel humor en deskundigheid door het proces meeneemt. Het was namelijk wel ook confronterend op sommige vlakken, om te zien welk kleurenpalet "echt" bij mij past, in tegenstelling tot de kleuren die ik tot nu toe uitkoos. Ik ben tot veel inzichten gekomen en zie ernaar uit om wat ik geleerd heb toe te passen. Het is nog even wennen, maar ik vind het heel fijn hoe Corien mij bemoedigt en ook allerlei goede en creatieve tips heeft om de theorie in de praktijk toe te passen. Bedankt voor een superleuke dag!

Wietske
een jaar geleden

Een paar weken geleden kwam Corien bij mij thuis voor een opfrisworkshop. Een jaar of 12 geleden kreeg ik mijn kleur -en stijladvies. En hoewel ik heel blij was met mijn kleurenboekje vond ik het nog best moeilijk om de goede kleding te vinden. Toen ik op de website van Corien las dat er een mogelijkheid was voor een opfrisworkshop leek mij dat gelijk een goed idee. En Corien kwam bij mij thuis! Dat was zo fijn want we konden bespreken wat er wel en niet klopte aan de kleding die ik in mijn kast heb hangen. Corien was heel eerlijk en dat gaf mij veel inzichten.
Ook heb ik een oude hobby hierdoor opgepakt. Ik heb een paar naailessen genomen en ben nu zelf mijn kleding aan het naaien.
De workshop van Corien heeft mij veel opgeleverd. Ik zou een opfriscursus aanraden als je in het verleden eens een kleuradvies hebt gehad maar het nog lastig vindt om de juiste kleding en stijl te vinden. Zeker weten dat je er veel van leert!

Erna
een jaar geleden

Gisteren ging ik even winkelen met mijn schoonzus. We waren in de buurt van Voorwinden en ik had nog iets nodig voor een gelegenheid aankomende week.

Mijn boekje had ik gelukkig bij me. Ik liep wat langs de rekken en vond het niet. Wel de kleur, niet het juiste model en vice versa. Ik liet een verkoopster het boekje zien en zij ging een rondje door de winkel. Ondertussen had ik een donkerblauwe prachtige en veel te dure jumpsuit gevonden. Eigenlijk zag het exemplaar er aan de hanger niet meteen aantrekkelijk uit, maar vanwege de kleur pakte ik ‘m. Ik trok ‘m aan en wat er daarna gebeurde was magisch. Ik keek in de spiegel en werd oprecht zo gelukkig! Wat stond deze jumpsuit me goed! Ik zag het zelf: het model, de V-hals, strak bovenlijfje, wijde geplisseerde pijpen tot op de grond…een plaatje! Zonder dat ik het in eerste instantie doorhad waren opeens veel ogen op mij gericht én ik kreeg van bijna alle mensen in de winkel complimenten. Ik deed het pak niet meer uit en alle andere items waar de verkoopster mee aankwam waren meteen een stuk minder interessant. Ik wist het zeker, deze jumpsuit koop ik!

Na me verkleed te hebben dronken we een kop koffie. Er kwam een meneer naar me toe die zei: ‘Mevrouw, u gaat toch niet naar huis zonder dat blauwe pak hè? Het staat u zo mooi, meenemen hoor!’.

De grap was dat ik de winkel inkwam zonder ook maar veel aandacht te hebben besteed aan mijn uiterlijk die dag. Mijn haar zat niet zo geweldig, ik had nauwelijks make-up op en geen oorbellen in. Ik werd me meer dan ooit bewust van de juiste combinatie van kleur en stijl! En ondanks de wat duurdere aankoop ben ik er superblij mee want hier ga ik echt veel plezier van hebben!!