Reacties van klanten

De reacties die onder dit reactieformulier staan, zijn geplaatst na 1 januari 2023. Als je eerdere reacties wilt lezen, kun je klikken op het logo van Custorate.


Reactie plaatsen

Reacties

Franziska
2 maanden geleden

Ik wilde al langer een kleuradvies doen en kwam via via bij Corien terecht. Wat mij direct aansprak, was dat er ook de mogelijkheid was om een kleur- en stijladvies te combineren, wat ik gedaan heb. Corien is een heel warme en lieve persoon, die je met veel humor en deskundigheid door het proces meeneemt. Het was namelijk wel ook confronterend op sommige vlakken, om te zien welk kleurenpalet "echt" bij mij past, in tegenstelling tot de kleuren die ik tot nu toe uitkoos. Ik ben tot veel inzichten gekomen en zie ernaar uit om wat ik geleerd heb toe te passen. Het is nog even wennen, maar ik vind het heel fijn hoe Corien mij bemoedigt en ook allerlei goede en creatieve tips heeft om de theorie in de praktijk toe te passen. Bedankt voor een superleuke dag!

Wietske
4 maanden geleden

Een paar weken geleden kwam Corien bij mij thuis voor een opfrisworkshop. Een jaar of 12 geleden kreeg ik mijn kleur -en stijladvies. En hoewel ik heel blij was met mijn kleurenboekje vond ik het nog best moeilijk om de goede kleding te vinden. Toen ik op de website van Corien las dat er een mogelijkheid was voor een opfrisworkshop leek mij dat gelijk een goed idee. En Corien kwam bij mij thuis! Dat was zo fijn want we konden bespreken wat er wel en niet klopte aan de kleding die ik in mijn kast heb hangen. Corien was heel eerlijk en dat gaf mij veel inzichten.
Ook heb ik een oude hobby hierdoor opgepakt. Ik heb een paar naailessen genomen en ben nu zelf mijn kleding aan het naaien.
De workshop van Corien heeft mij veel opgeleverd. Ik zou een opfriscursus aanraden als je in het verleden eens een kleuradvies hebt gehad maar het nog lastig vindt om de juiste kleding en stijl te vinden. Zeker weten dat je er veel van leert!

Erna
4 maanden geleden

Gisteren ging ik even winkelen met mijn schoonzus. We waren in de buurt van Voorwinden en ik had nog iets nodig voor een gelegenheid aankomende week.

Mijn boekje had ik gelukkig bij me. Ik liep wat langs de rekken en vond het niet. Wel de kleur, niet het juiste model en vice versa. Ik liet een verkoopster het boekje zien en zij ging een rondje door de winkel. Ondertussen had ik een donkerblauwe prachtige en veel te dure jumpsuit gevonden. Eigenlijk zag het exemplaar er aan de hanger niet meteen aantrekkelijk uit, maar vanwege de kleur pakte ik ‘m. Ik trok ‘m aan en wat er daarna gebeurde was magisch. Ik keek in de spiegel en werd oprecht zo gelukkig! Wat stond deze jumpsuit me goed! Ik zag het zelf: het model, de V-hals, strak bovenlijfje, wijde geplisseerde pijpen tot op de grond…een plaatje! Zonder dat ik het in eerste instantie doorhad waren opeens veel ogen op mij gericht én ik kreeg van bijna alle mensen in de winkel complimenten. Ik deed het pak niet meer uit en alle andere items waar de verkoopster mee aankwam waren meteen een stuk minder interessant. Ik wist het zeker, deze jumpsuit koop ik!

Na me verkleed te hebben dronken we een kop koffie. Er kwam een meneer naar me toe die zei: ‘Mevrouw, u gaat toch niet naar huis zonder dat blauwe pak hè? Het staat u zo mooi, meenemen hoor!’.

De grap was dat ik de winkel inkwam zonder ook maar veel aandacht te hebben besteed aan mijn uiterlijk die dag. Mijn haar zat niet zo geweldig, ik had nauwelijks make-up op en geen oorbellen in. Ik werd me meer dan ooit bewust van de juiste combinatie van kleur en stijl! En ondanks de wat duurdere aankoop ben ik er superblij mee want hier ga ik echt veel plezier van hebben!!

Gea Gort
4 maanden geleden

Verleden jaar heb ik een kleur en stijl analyse laten doen door Corien. Nog altijd blij dat ik het heb gedaan. Van harte aanbevolen!